Nieuw licht op het gebied van duurzaamheid

Elektro Service Schoonhoven werpt nieuw licht op het gebied van duurzaamheid

Als de terugverdienperiode bedrijfsecnomisch verantwoord is wilt u natuurlijk graag een steentje bijdragen aan een schoner milieu en energiebesparing.
 
U kunt direct tot 50% energiebesparen en CO2-uitstoot verminderen door uw bestaande TL verlichting te vervangen door de Spaarbuis®  die is gebaseerd op T5-technologie.
 
De Spaarbuis® is een geavanceerde buis die in uw bestaande TL-armaturen past. Dit betekent dat bestaande armaturen in uw pand nietvervangen hoeven te worden. Daarnaast gaat de Spaarbuis® tenminste twee keer langer mee dan de conventionele TL-buis waardoor u deze minder vaak hoeft te vervangen. De Spaarbuis® is een volledig KEMA gecertificeerd en voldoet aan het Europese CE keurmerk en werkt zonder starter.
 
De Spaarbuis is drie keer beveiligd door de “end of life” detectie en zekeringen tegen kortsluiting en oververhitting. De Spaarbuis werkt beter dan TL of T5-buizen bij temperaturen onder de +20°C tot zelfs tot -7°C omdat in het glazen omhulsel om de T5-buis een ideale bedrijfstemperatuur heerst,.
 
Kortom: de Spaarbuis® is een bewezen product dat al in veel organisaties wordt toegepast en direct bijdraagt aan uw rol in het kader van maatschappelijke verantwoordelijkheid en waarbij de investering in relatie tot de korte terugverdientijd (gemiddeld 1 jaar). Genoeg argumenten om direct actie te ondernemen.
 
Neem vandaag nog contact met ons op en wij kunnen op basis van een korte inventarisatie aangeven wat de Spaarbuis® u direct aan besparing oplevert.