Diensten

Diensten

AANLEG ELEKTROTECHNISCHE INSTALLATIES

Het onderdeel van ons bedrijf waarin wij gespecialiseerd zijn. Bij het aanleggen van elektrotechnische installaties moet u denken aan alles wat u in uw woning of bedrijfspand tegen kunt komen op het gebied van elektro. De bekende stopcontacten en schakelaars, maar ook de meterkast-, belinstallaties, keuken- en badkamerinstallaties vallen onder deze werkzaamheden. 
Ons bedrijf heeft alle benodigde kennis en apparatuur in huis om de elektrotechnische installatie voor u op maat te maken, dus ook de bouwkundige werkzaamheden.

rookmelderess wcd2ess

VERLICHTINGSSYSTEMEN
Een goede verlichting is van essentieel belang. Omdat binnen een pand elke ruimte zijn eigen gebruiksfuncties heeft en daarom zijn eigen lichtopbrengst nodig heeft, moet men hier bij de aanleg al rekening mee houden. Elektro Service Schoonhoven zorgt voor een optimaal systeem, dat past bij uw situatie en budget.
Wij verzorgen de volgende verlichtingssystemen:
* Woonhuizen, kantoren, bedrijfspanden, winkels en sporthallen
* Terreinverlichting, aanlichten van panden, schrikverlichting
* Diverse schakelmogelijkheden (tijd, schemer, centraal, decentraal, automatisch, handmatig)
* Diverse uitvoeringsvormen (luxe, functioneel, onderhoudsarm, hoogfrequent)

essverlichting1

NOODVERLICHTINGSSYSTEMEN

Een noodverlichtingssysteem moet mensen beschermen en een veilige ontruiming van een pand mogelijk maken. Een noodverlichtingssysteem moet in alle situaties probleemloos werken, waardoor hoge eisen worden gesteld aan de betrouwbaarheid. Het systeem is een cruciaal onderdeel van de veiligheid van een gebouw en moet goed gepland en uitgevoerd zijn. 

Elektro Service Schoonhoven maakt noodverlichtingssystemen alleen op klantenspecificatie. U kunt hierbij dan het aantal groepen nood- en eventueel transparantverlichting aangeven welke nodig zijn, waarna u op verzoek geheel vrijblijvend een offerte van ons ontvangt. Indien gewenst brengen wij u een bezoek om te adviseren welk soort noodverlichtingssysteem voor u het meest geschikt is.

essnoodverlichtingessnoodverlichting1

INTERCOMSYSTEMEN

Elektro Service Schoonhoven levert een breed assortiment intercomsystemen, zodat kan worden voldaan aan de eisen van de meest uiteenlopende toepassingen. Een intercomsysteem maakt het mogelijk om op afstand met elkaar te communiceren. Een intercomsysteem maakt een belangrijk onderdeel uit van de beveiliging van een gebouw. U kunt immers van afstand horen en/of zien wie er voor de deur staat.


Intercomsystemen kunnen bestaan uit een spreek-/luisterverbinding met 1 of meerdere gebruikers met of zonder camerabeeld. Deze systemen kunnen naar een wand- of muurpost gaan, aangesloten worden op een telefooncentrale of op een doorkiezer. Met de laatste optie, kunt u bij afwezigheid naar een GSM of vast toestel laten bellen. 

Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

intercom1essintercomess

SERVICE

Bij Elektro Service Schoonhoven kunt u rekenen op een snelle, adequate service. Tevens kunt u ons 24 uur per dag telefonisch bereiken, onze monteurs staan voor u klaar om u advies te geven en een eventueel probleem snel te verhelpen!

elektroservice mru-101elektroservice son_mru-101


ONDERHOUD

Het ontwerpen en installeren van elektrotechnische installaties kan Elektro Service Schoonhoven als geen ander. Als het aan de werkzaamheden van ons bedrijf ligt, heeft u na de uitvoering hiervan in de toekomst geen problemen. Helaas zijn onze toeleveranciers echter nog niet in staat om componenten te maken met een onbeperkte levensduur. Alhoewel er wel veel inspanningen op dit gebied worden geleverd zijn ook veel ontwikkelingen gericht op innovatie. Hierdoor ontstaan steeds opnieuw mogelijkheden die uw activiteiten verbeteren of goedkoper maken. 

Ook de wetgeving verandert met grote regelmaat haar eisen. Dit betekent keer op keer aanpassingen aan installaties om te kunnen voldoen aan de geldende wetten en normen. 

Met het organiseren van een onderhoudsdienst komt Elektro Service Schoonhoven tegemoet aan de vele vragen die door onze klanten worden gesteld. Door het aanbieden van vele vormen van onderhoudscontracten- of diensten bieden wij onze klanten de mogelijkheid eenvoudig en prijsbewust storingen te voorkomen.

metacon shutterstock_13248943essmeterkast

STORING

Elektro Service Schoonhoven is 24 uur per dag telefonisch bereikbaar, u kunt bij onze storingsdienst terecht met al uw elektrotechnische storingen. Of het nu gaat om particulieren of bedrijven: onze monteurs komen naar u toe om op snelle en adequate wijze uw elektrotechnische storing te verhelpen. 
Voor al uw elektrotechnische storingen kunt u bellen naar: 0182- 329393.

elektriciteitskabel shutterstock_13100032